وبلاگ

انواع کاشی و سرامیک | 11 مدل اصلی کاشی و سرامیک

بررسی انواع سرامیک

انواع کاشی و سرامیک

با توجه به اینکه امروز تنوع بسیار زیادی در بازار کاشی و یا سرامیک بوجود آمده انتخاب این محصول بسیار سخت شده. دانستن اینکه چه نوع محصولی برای کدام فضای منزل و یا محل کار شما مناسب است می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در انتخاب با کیفیت ترین کالا را داشته باشد. با خرید درست و مناسب می‌توانید از هزینه های اضافی جلوگیری کنید.

در این مطلب در ابتدا به سراغ درجه سختی محصولات و بعد از آن به معرفی انواع مختلف این محصول خواهیم پرداخت و در نهایت خواهیم گفت که کدام محصول برای کدام فضا مناسب است.

برای دیدن انواع سرامیک برند تکسرام کلیک کنید.

انواع سرامیک از لحاظ درجه سختی

سرامیک‌ها از نظر جنس تفاوت عمده‌ای با یکدیگر ندارند. تفاوت‌های عمده بیشتر به استفاده از خاک‌های رس تمیزتر و تصفیه شده در ساخت آن‌ها مربوط می‌ شود که سرامیک‌های سخت ‌تر و مقاوم‌ تر منتهی خواهد شد. انواع سرامیک‌های مناسب کف بر اساس سختی رده ‌بندی شده‌اند که به شرح زیر است.

سرامیک با درجه سختی ۱

سرامیک با درجه سختی ۱ که با توجه به مقاومت پایین آن برای مکان‌های کم رفت و آمدی مانند حمام مناسب است و استفاده از این انواع سرامیک مناسب کف در اتاق‌ها و پذیرایی اصلاً مناسب نیست.

سرامیک با درجه سختی ۲

سرامیک با درجه سختی ۲ که برای استفاده در فضاهای داخلی با احتمال سایش کم مناسب هستند پس چندان مناسب راه پله‌ها یا مناطقی که امکان تماس با مواد ساینده‌ای مانند شن و ماسه وجود دارد نخواهد بود.

سرامیک با درجه سختی ۳

سرامیک با درجه سختی ۳ که این انواع از سرامیک‌های مناسب کف را می‌توان با اطمینان خاطر در بیشتر فضاهای خانگی و تجاری کوچک و کم ترافیک تر به کار برد اما برای فضاهایی که در معرض ترافیک شدید هستند چندان ایده آل نیستند.

سرامیک با درجه سختی ۴

سرامیک با درجه سختی ۴ که مقاومت و دوام بسیار بالایی دارند می‌توان آن را در هر فضایی به عنوان یکی از انواع سرامیک مناسب کف به کار برد.

سرامیک با درجه سختی ۵

سرامیک با درجه سختی ۵ که از بالاترین مقاومت ممکن برخوردار هستند و محدودیتی در استفاده از آن‌ها وجود ندارد. وزن سنگین‌تر و هزینه بالاتر از معایب مربوط به سختی‌های بالا هستند.

11 نمونه از انواع کاشی و سرامیک

  1. سرامیک پرسلان
  2. سرامیک گرانیتی
  3. سرامیک اسلب
  4. سرامیک روستیک
  5. سرامیک کونیک
  6. سرامیک کالیبره
  7. کاشی و سرامیک موزاییکی
  8. کاشی و سرامیک مات
  9. کاشی و سرامیک براق
  10. کاشی و سرامیک پولیش
  11. کاشی کوتینگ

سرامیک پرسلان

سرامیک ها انواع بسیار زیادی دارند. اولین دسته بزرگ از سرامیک، پرسلان است که در بخش بندی مدرن قرار می گیرد و در دو نوع پولیش دار و لعاب دار تقسیم می شوند. پرسلان محصولی ساخته شده از خاک رس خالص و ترکیب آن با لدسپات یا گرانیت و سیلیس در فشار و حرارت بالا تولید می شود که بعد از پخت سفید و متراکم می باشد. این محصول جدیدترین تکنولوژی صنعت سرامیک می باشد که به دلیل زیبایی و امتیازات ویژه، در کف و نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد.

ویژگی سرامیک پرسلان

Porcelain ceramics علاوه بر زیبایی، استحکام بسیار بالایی نیز داشته و می تواند در برابر مواد شیمیایی مقاومت بالایی داشته و واکنشی نشان ندهد. پس به همین علت می تواند انتخاب مناسبی برای آزمایشگاه ها و بیمارستانها و منازل باشد. Porcelain ceramics تنوع بسیاری در طرح و رنگ دارد که در سرتاسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد.

از دیگر ویژگی های Porcelain ceramics مقاومت بسیار بالای آن در برابر سایش است. علت آن هم میزان فشردگی بیش از حد معمولی آن در زمان ساخت می باشد. همچنین نظافت آن آسان بوده و نیاز به تعمیر و نگهداری سختی ندارد. نظافت آن از این لحاظ آسان است که جذب رطوبت آن پایین تر از 2 درصد است و در زمان شست و شو با آب و مواد شیمیایی مشکلی پیش نخواهد آمد. پیش تر هم گاشاره کردیم که پرسلان واکنشی نسبت به مواد شیمیایی نشان نمی دهد.

Porcelain ceramics به خاطر داشتن تمام ویژگی های اشار شده انتخاب مناسبی برای سطوح پر رفت و آمد و مناطق مرطوب می باشد. اغلب در مناطق شرجی یا اماکن دارای رطوبت چون سرویس های بهداشتی، حمام،.. از سرامیک پرسلان استفاده می شود. پرطرفدارترین نوع آن نیز رنگ استخوانی روشن است.

سرامیک گرانیتی

فناوری تولید سرامیک گرانیتی با هدف ایجاد تحول در تولید انواع پوشش‌های کف و نمای ساختمان‌ها، حدود دو دهه پیش در اروپا، پایه گرفت و به‌سرعت در جهان متداول گردید.

سرامیک گرانیتی از ترکیب خاک رس با ویژگی‌های مشخص و فاقد کربنات به‌خصوص کربنات کلسیم است و در طی مراحل پخت با افزودن رنگ‌دانه طرح و رنگ مطلوب به دست می‌آید. از آنجا که این محصول فاقد لعاب است برای شیشه‌ای و براق نمودن سطح نهایی آن را توسط سنگ‌ساب پولیش می‌دهند. کاشی‌های گرانیتی اگر کاملا با طرح ابر و بادی باشند، معمولاً کل بدنه رنگی است. طرح‌های رایج سرامیک گرانیتی عموماً فلفل نمکی، ( vein ) رگه‌ای و sparek ( قالب‌های رستیک ) است.

نوشته های مشابه

8 دیدگاه در “انواع کاشی و سرامیک | 11 مدل اصلی کاشی و سرامیک

  1. ناصر گنجی گفت:

    مطلب خوبی بود

  2. یوسف قادری گفت:

    لطفا آدرستون رو برای بنده ارسال کنین

  3. جواد باقری گفت:

    چجوری می تونیم با کارشناسانتون در ارتباط باشیم

  4. مهران رضا گفت:

    Awli bood

  5. اسماعیل سلیمی گفت:

    آقا رمضان نیا نام فوق العادن

  6. سجاد تبریزی گفت:

    مشاورینتون قابل اعتمادن؟

  7. کاظم مومنی گفت:

    مشاوره هاتون عالین واقعا!

  8. سجاد صمدی گفت:

    خیلی خوب بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *