سرامیک دیواری و مصارف آن

استفاده از این محصول در خانه ها یا اداره ها به این دلیل است که بغیر از زیبایی این محصولات مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب دارند. یکی دیگر از دلایلی که از سرامیک برای تزئین دیوار استفاده میشود جذب پایین رطوبت است.

در واقع سرامیک ها نوعی کاشی هستند که هم به عنوان کفپوش مورد استفاده قرار می گیرد هم به عنوان پوششی بر روی دیوار! تعریف علمی سرامیک این گونه است که: به مواد جامدی گفته می شود که بخش عمده اجزای تشکیل دهنده آن ها مواد غیر فلزی و غیر آلی هستند. از مهم ترین نکات سرامیک ها به دلیل جذب بسیار کم آب از مقاومت و دوام بالایی برخوردارند.

 

مصارف سرامیک ایفاسرام

مصارف سرامیک

چرا از سرامیک دیواری استفاده کنیم؟

خیلی ها ترجیح می دهند به جای استفاده از انواع دیوارپوش و کفپوش نظیر: کاشی، موزاییک، پارکت، پرسلان، کاغذ دیواری و … از سرامیک دیواری برای مکان های مهم و یا دیوارهای ویلا و خانه باغ های بزرگ و حتی حیاط های منزل خود استفاده کنند.

سرامیک ها می توانند در هرشهری و متناسب با هر نوع آب و هوایی در بخش های مختلف یک ساختمان مانند: پارکینگ، دیوار راهروها، آشپزخانه، پذیرایی و حتی سالن های ورزشی و … استفاده شود.

در ادامه برخی از کاربردها و ویژگی هایی سرامیک دیواری را برایتان می گوییم تا بدون شک و تردید برای زیباتر کردن و مقاوم تر کردن دیوارهای بخش های مختلف اداره، سالن های آرایشی، شرکت ها، منازل و ساختمان ها از این سرامیک های جدید و به روز استفاده کنید.

برای دیدن برند تکسرام کلیک کنید.

انواع سرامیک دیواری

سرامیک دیواری

فواید استفاده از سرامیک دیواری در منازل

  • سرامیک دیواری نما و جذابیت بیشتری به محیط و دیواری ها شما می دهد.
  • خانه و ویلا یا شرکت و اداره تان را لاکچری تر و شیک تر نشان می دهد.
  • نسب به کاغذ دیواری و نقاشی دیوارها، طول عمر و دوام و مقاومت بیشتری دارد.
  • از نظر هزینه برایتان به صرفه تر است چون می توانید برای زمان طولانی از آن استفاده کنید.
  • قابلیت شست و شو و تمیزکاری با انواع مواد پاک کننده را دارد.
  • دارای رنگ ها و انواع مختلف مدل ها می باشد و از تنوع زیادی برخوردار است.
  • آب و رطوبت را به خود جذب نمی کنند.
  • رنگ کفپوش ها و دیوارپوش ها حالا هر جنس و کیفیتی که باشند، در برابر عواملی مانند باران، نور خورشید، مواد شوینده، آب و … تغییر می کند. اما سرامیک های دیواری در معرض نور خورشید و دیگر عوامل تغییر رنگ نمی دهند.
  • سرامیک ها به دلیل پخته شدن در کوره های کاشی پزی، دمای ذوب بالاییدارند و در شرایطی مانند آتش سوزی از خود مقاومت زیادی نشان می دهند.
  • سرامیک ها رسانای ضعیفی در برابر حرارت الکتریسیته می باشند و از هدر رفتن انرژی و گرمای ساختمان جلوگیری می کنند.

انواع کاشی دیوار

برای دسته بندی سرامیک ها آن ها را به دو نوع، پرسلان و غیر پرسلان تقسیم می کنند. حالا این دو یعنی چه و چه کاربردی دارند؟!

سرامیک های پرسلان درجه پخت بسیار بالایی دارد ( تا 1400 درجه سلیسیوس)، ضخامت کم ومیزان تراکم بالای آن، جذب نکردن آب و رسوبت و … باعث شده است تا از نظر کیفیت و رضایت مردم در درجه بالاتری نسبت سرامیک های غیر پرسلان باشند.

سرامیک های پرسلان از مقاومت بالایی در برابر ضربه، خش و ساییدگی و مواد شیمیایی می گردد. سرامیک های پرسلان دارای انواع روکش: لعاب دار، بی لعاب، پولیش داده شده و دولایه و بافت دار می باشد.

سرامیک ها را از نظر درجه بندی نیز تقسیم بندی می کنند، سرامیک های درجه یک یعنی غیر قابل نفوذ آب و رطوبت می باشند، این درجه بندی تا شماره 4 ادامه دارد، که سرامیک هایی با درجه چهار که غیر شیشه ای هستند تقسیم می شوند.

پس یکی دیگر از شناسایی سرامیک ها انتخاب آن ها بر اساس دوام آن ها با توجه به اعداد نفوذ آب می باشد.

نوع دیگری از درجه بندی های سرامیک ها، توجه به میزان ضربه پذیر بودن آن است که کاملا برعکس نفوذ پذیری آب عمل کرده.

به این منظور که درجه یک آن شامل پایین ترین حد مقاومت سرامیک ها بوده و درجه 5 که بالاترین درجه است به معنای بالاترین میزان حد مقاومت است.

انواع سرامیک دیواری

انواع سرامیک

سرامیک طرح آجر برای دیوار خوبه؟

بله مناسب است اما نه برای همه محیط خانه. از این سرامیک بیشتر برای بین کابینت ها یا محیط آشپزخانه استفاده می‌شود. اما در بعضی خانه ها دیده شده که از این مدل برای ورودی راه رو یا یا بخش هایی از خانه که به صورت تزئینی است استفاده می‌شود.

سرامیک طرح سنگ برای دیوار پذیرایی مناسب است؟

سرامیک مدل سنگ دارای نقشی و طرح های زیبا و جالب است و اگر آن را لمس نکرد، نمی‌توان ماهیت سرامیک بودنش را متوجه شد. از این مدل خاص می‌توان در پارکینگ و لابی هم استفاده کرد؛ البته که برای دیوار پذیرایی بسیار مناسب است، برخی از صاحبخانه‌ها این مدل را در فضای داخلی منازل و ادارات نیز به کار می‌برند که در نوع خود ایده بسیار جالبی است.

 

نکته آخر:

پس توصیه ما به شما در انتخاب بهترین دیوارپوش برای دیوارها و یا حتی کفپوشتان، سرامیک می باشد، زیرا نسبت به تمامی موارد دیگر بیشترین فواید را دارد.