طراحی داخلی آشپزخانه

آشپزخانه یکی از بخش های مهم خانه است. شما زمان زیادی را در آشپزخانه طی میکنید و همچنین امروزه آشپزخانه ها طوری طراحی می شوند که جزویی از فضای پذیرایی هستند و قابل دید می باشد به همین خاطر است که امروزه طراحی داخلی آشپزخانه و کاشی بین کابینتی مهم شده است. برای زیبا کردن دکوراسیون داخل خانه ابتدا باید از آشپزخانه شروع کنید چیدمان درست کاشی در آشپزخانه و انتخاب درست طرح و رنگ کاشی ها تاثیر بسیار زیادی در زیبایی خانه و آشپزخانه دارد.
سعی کنید در انتخاب کاشی ها به رنگ و طرح کاشی خوب توجه کنید رنگ و طرح کاشی ها باید با سایر وسایل های موجود در آشپزخانه هماهنگ باشد برای مثال اگر کاشی ها با کابینت و کاشی کف با دیوار آشپزخانه هماهنگ نباشد باعث شلوغی آشپزخانه و کاهش زیبایی می شود.پس کاشی های اشپزخانه تاثیر زیادی در زیبایی ان دارد. معمولا بیشتر افراد به نحوه چیدمان کاشی ها آشنا نیستند و هنگام خرید کاشی با مشکلات مواجه می شوند و در فروشگاه به دلیل تنوع زیاد در کاشی ها سردرگم می شوند پس حتما قبل از مراجعه به فروشگاه خوب تحقیق کنید.

انواع طراحی داخلی آشپزخانه

طراحی داخلی آشپزخانه

کاشی

کاشی از نوع محصولات سفالین و سرامیکی است که در بخش های مختلف ساختمان، مانند حمام، توالت و آشپزخانه کاربرد دارد. واژه کاشی از نام شهر کاشان اقتباس شده که از اوایل دوران اسلامی به عنوان مرکز صنعت سفال سازی مطرح بوده است. کاشی دارای انواع و گونه های متفاوتی است. استفاده یا عدم استفاده از لعاب، مهم ترین عامل تمایز انواع کاشی به شمار می آید. میزان تخلخل کاشی نیز در درجه دوم اهمیت قرار دارد.
رنگ در کاشی بین کابینتی لعاب خورده می تواند در بافت کاشی وارد شده باشد. این رنگ می تواند رنگ طبیعی خاک رس، یا رنگدانه ای باشد که قبل از پخت کاشی به رس اضافه شده باشد. در برخی موارد در کاشی های لعاب خورده، رنگ (معمولا مخلوطی ازسیلیکات سرب و رنگدانه ها) پس از پخت بدنه بر لعاب سطح اعمال می شود. سپس کاشی را جهت ممزوج نمودن لعاب با بدنه، مجددا در کوره پخت قرار می دهند. کاشی های لعاب خورده دارای رنگ ها، طرح ها و بافت های سطحی متنوع تری در مقایسه با نوع بدون لعاب هستند.

ساخت انواع کاشی آشپزخانه

ساخت کاشی آشپزخانه

ساخت کاشی آشپزخانه

کاشی‌ها ی آشپزخانه مانند سایر سفال‌ها از خاک تهیه می ‌شوند. برای ساخت کاشی خاک رسی که حدودا 20 تا 25 درصد سلیس دارد مورد استفاده قرار می ‌گیرد. سلیس باعث شیشه‌ای شدن بافت کاشی می ‌شود. پس از الک کردن و جدا نمودن ضایعات خاک آن را آسیاب می ‌نمایند تا به گرد یکنواختی تبدیل شود تا بتوان از آن گِل یکدستی به وجود آورد.
گل به دست آمده را پس از ورز دهی مناسب در ابعاد مورد نظر قالب گیری می ‌نمایند. قالب گیری به طور کل در شرایط خلا انجام می‌گیرد تا کاشی‌ها به لحاظ مقاومت از مرغوبیت بیشتری برخودار شوند. پس از آن قطعه‌ها از قالب خارج شده و اجازه می ‌دهند که خشک شود. فرآیند خشک شدن در تونل‌های هوای گرم انجام می ‌گیرد. پس از طی مرحله خشک شدن، کاشی‌ بین کابینتی وارد مرحله پخت می ‌شوند.
با توجه به نوع کاشی آشپزخانه ممکن است فرآیند پخت دو تا سه بار تکرار شود. در اولین مرحله پخت، قبل از پختن کامل قطعات و تبدیل آنها به قطعات شیشه ای، کاشی‌ها را از کوره خارج کرده و روی آنها لعاب می‌ پاشند و دوباره در کوره قرار می ‌گیرند تا با لعاب مورد نظر شیشه ای شود. برخی از لعاب‌های طرحدار نیازمند تجدید پخت هستند به دین صورت که در پایان مرحله دوم، لعاب دیگری به آن افزوده می ‌شود و دوباره به کوره بر می‌ گردند تا نقش و نگار مورد نظر را به دست آورند. این نوع پخت‌ها را تک پخت، دو پخت و سه پخت می ‌نامند.

مزایا استفاده از کاشی بین کابینتی

مزایا کاشی بین کابینتی

مزایا استفاده از کاشی بین کابینتی

با کمک کاشی بین کابینتی ریز و کوچک که رنگ متضاد از کابینت ها و دیوارها دارند، می توایند از بالا تا پایین دیوار پشت اجاق گاز را کاشی کاری کنید. استفاده از این نوع کاشی ها سبب می شود که بیننده قسمت اجاق گاز را جدا از دیگر تزئینات آشپزخانه نبیند و همه را با هم و مرتبط به هم بداند. همچنین استفاده از کاشی های دالبردار یا آنهایی که شکل خمیده و غیر مربعی دارند نیز برای استفاده در پشت اجاق گاز  ایده های مناسبی هستند.
استفاده از کاشی بین کابینتی شیشه ای بزرگ در پشت اجاق گاز، جذابیت بیشتری به آشپزخانه می بخشد. با استفاده از کاشی های ریز و رنگی که شیشه ای و براق هستند در پشت اجاق گاز، حس شادابی و طراوت بیشتری به آشپزخانه می دهید. برای تاکید این ایده هم می توانیم از انواع ظرف ها یا وسایل تزئینی رنگی هم استفاده کنید. حتی می توانید همان کاشی را در بالای کانتر و فاصله میان کابینت ها به کار بگیرید.